Регион

Бебе гигант се роди в Димитровград

Момченце с тегло 5.300 кг. се роди в АГО на димитровградската болница „Св. Екатерина“. Това е рекорд за тукашното родилно отделение, което в историята си досега има новородено с тегло 4.400 кг.

Малкият юнак се казва Иван и е висок 53 см. Това е второ дете на семейство Жанета и Марин Колеви от Димитровград. 5-годишният батко Наско, също е роден с голямо тегло – 4.336 кг., но в Испания.

Иван и майка му се чувстват отлично. Щастливите родители благодариха на екипа на д-р Нина Четалова за отличните грижи по време на раждането, което е извършено чрез секцио.

Бебе

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
СТРАХОТНО БЕБЕ
СТРАХОТНО БЕБЕ
11.04.2019 21:29 21:29

Да ви е живо и здраво! Много е хубаво и изваян бебчето.По-добре по-голямо,отколкото недоносено.Отгледано бебенце,няма да й е трудно на прекрасната мама да държи малкото бебче в ръцете си.

бебе
бебе
11.04.2019 23:09 23:09

Хасково.инфо, оправете си името на статията!Не може да помрачавате радостта на една майка с твърдението пред толкова много хора,че бебето й е гигант.Така ли нямаше други думи,с които да кажете,че й се е родило голямо бебе?Бебето е хубавец. Желаем му да е живо и здраво.

Анонимен
Анонимен
11.04.2019 23:19 23:19
Отговор до  бебе

Нищо лошо не виждам в заглавието. Да е живо и здраво бебето!

Back to top button