Любопитно

Университет дари книги на хасковска фондация

Центърът за книгата на Нов български университет дари 148 тома литература на хасковската Фондация „Елена Благородна – човечността е непреходна“. Дарените заглавия, са издания на университета и художествена литература.

Повод за дарението са конкурси за рисунка, есе, изразителност и креативност в писането, организирани или подкрепени от хасковската фондация. Книгите ще бъдат награден фонд за участващите деца, ученици и младежи на възраст от 4 до 21 години.

Каузата на Фондация „Елена Благородна – човечността е непреходна“ е ориентирана към личностното развитие на деца и ученици в областите: спорт, култура, история, изкуство, наука и образование, младежки и социални дейности, и успешната реализация на младите хора, както и помощ и интеграция на хора в нужда – без ограничение във възрастта.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button