Регион

АПИ: До края на юни пускат движението между Димитровград и Радиево

До края на юни ще бъде пуснато движението по затворения участък на пътя Димитровград – Стара Загора до село Радиево. Това съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“ след среща между новия председател на агенцията инж. Апостол Минчев и кмета на община Димитровград Иво Димов.

Става въпрос за участъка от близо 2 километра между Димитровград и Радиево, който е затворен от есента, а движението на леките коли е пренасочено през кварталите „Изток 1“ и „Изток 2“. Камионите пък трябва да заобикалят през Симеоновград.

На срещата е решено движението да бъде пуснато след монтиране на дилатационните фуги на моста над река Меричлерска при 272-ри км, което ще е факт до края на юни. След това дейностите ще продължат с изграждане на канализация в село Радиево, заради което пък общият срок на ремонта на пътя ще се удължи до септември.

На срещата е договорено също, че ще бъде предвиден ремонт на сегашния обходен маршрут през квартал „Изток“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button