Хасково

Военни палатки приютяват членовете на СИК в изборната нощ

Две големи военни палатки бяха монтирани пред спортна зала „Дружба“, където се помещава Районната избирателна комисия в Хасково. Както Haskovo.info писа, вчера в самата зала бяха подредени масите и столовете.

Там в изборната нощ документацията си ще подават близо 500 секционни избирателни комисии. Целта е да има къде да се приютят на сухо членовете на сиковте ако завали дъжд, както това се случи на изборите през април. Тогава се наложи всички да влязат накуп в зала „Дружба“ и се стигна до струпване на хора.

Палатки

Пред залата ще има пропускателен пункт, където на членовете на секции ще бъдат раздавани талончета за реда им за влизане, за да се избегнат струпвания.

В събота сутринта членовете на секциите ще получат изборните книжа и материали от община Хасково. В 8 часа са градските секции, а от 9 часа са тези по селата. Също утре се очакват да пристигнат и машините за гласуване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мозък
мозък
09.07.2021 21:15 21:15

Палатки под козирката. Колко умно!?

Back to top button