Хасково

„Сърдитите старчета“ призоваха: Отстранете тумора Гешев

„Сърдитите старчета“ от Хасково дадоха пресконференция на тема „Отстранете тумора Гешев!“. Групата кръсти себе си така по време на протестите миналата година. Те казаха, че туморът Гешев вече има и разсейки.

Данаил Дяков припомни, че исканията на миналогодишните протести бяха оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев. Той каза, че първият вече е отстранен, но главният прокурор е останал и призова депутатите час по-скоро да започнат работа за неговото освобождаване. В противен случай от групата заплашиха с нови протести.

Иван Тошев заяви, че няма разграждане на модела на ГЕРБ и статуквото с участието на Гешев. По неговите думи той е сложен за главен прокурор да пази модела и дори и да иска нямало да му позволят да напусне.

Тошев каза, че сега вече има политически и международен натиск за отстраняването на Иван Гешев и ако е необходимо ще бъде приложена отново гражданска енергия чрез протестите. Според него ако не е имало протести миналата година Борисов е щял да си управлява до дълбока старост. Той допълни, че Гешевщината е ментална болест на цялото общество и лечението й започва с осъзнаването на проблема, като всеки депутат трябва да се обяви, че ще работи за махането на Гешев от поста. Останалите ще са част от статуквото.

Марио Бисеров каза, че засега не е доволен от работата на парламента през първите два дни. Той посочи, че не е гласувал за такъв парламент, който подменя целите на протеста и призова на първо време да се закрият специализираният съд и специализираната прокуратура, които са оръжията на Гешев. Бисеров допълни, че ще ръкопляска на всеки, който махне сегашния главен прокурор.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.07.2021 13:15 13:15

Импотентни утрепки. Яжте салама на Гешев

простата харманлийска ветеринарна пyтка
простата харманлийска ветеринарна пyтка
23.07.2021 18:05 18:05
Отговор до  Анонимен

Ти ядеш ли го, пeдал ?

Бай Ставрики
Бай Ставрики
23.07.2021 23:00 23:00

Тия хора имат морал,за разлика от ония,които ограбиха страната през последните години.

Зайков
Зайков
26.07.2021 9:23 9:23

Бисеров що не беше толкова активен, когато сгащиха батьо му. Мълчеше тогава.

Back to top button