Хасково

Няма победител в конкурса за началник на образованието в Хасковско

Няма спечелил конкурса за началник на Регионалното управление на образованието в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Министерството на образованието и науката.

Ще бъде обявен нов конкурс. До края на новата процедура РУО-Хасково ще се ръководи от сегашната и.д. началник Веселина Павлитова, допълват от ведомството.

Haskovo.info припомня, че в конкурса, който се проведе на 4 август, участваха Веселина Павлитова и Живка Стайкова, която е старши експерт по природни науки и екология в РУО. На 1 юли Павлитова пое РУО от Христина Боева, която се пенсионира.

11 коментара

 1. Е как работят от години в РУО и не познават законите и наредбите ли ?

 2. РУО е излишно! Куп чиновници,занимаващи се с клюки и интриги!За да няма избрани,значи конкурса е бил честен,на никой не е бил даден теста предварително.

 3. Това не е политика за да бъдат избрани. Госпожа павлитова най много се занимава с клюки и интриги сега конкурса бил честен

 4. Знаем как ги правят конкурсите,а не се знае кой ще стане министър,дали ще има скоро правителство,така че е нормално никой да не спечели

 5. Голям шамар за госпожа П. Криви излезнаха схемите и с областния, БСП и синдиката

 6. Всички са за смяна.Нали били учители,да се върнат към професията ,да поработят.

 7. Ей голяма злоба!Временно изпълняващ ,но е шеф,а не се знае и до пенсия може да е временно изпълняващ.Действай г-жа Павлитова,разчисти авгиеви обори.Пенсионирай директори и твои злобни колежки и колиги.Успех!

 8. Злобата е в теб асковлия. Няма кой да я чака да се пенсионира тя ще става зам. Директор

  1. Ти пък кой си да казваш какво ще става бре селско магаре.Иска ти се ама няма.Шеф ще е на РУО.

 9. Много ти се иска но само с политика не става варти опашка времето изтече

 10. Тез и двете са толкова откъсани – представете си колко са зле, че не никоя да не е избрана. Които е провеждал конкурса сигурно после е залитал и се е кръстел повтаряйки си „Боже опази“ като ги е видял колко са люхи и двете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button