Хасково

Сменят лампи на входа на Хасково, до дни слагат знамената за празника

Панелът с осветление над рекламните пана на входа на Хасково откъм Димитровград се подменя с нов и по тази причина движението по булеварда временно беше спряно тази сутрин.

На мястото на старите осветителни тела, които са поставени преди повече от 10 години, се слагат нови икономични лед лампи. Предстои тази вечер осветлението да бъде тествано и настроено така, че да осветява паната и да не пречи на преминаващите шофьори, обясниха от Община Хасково.

От там уточниха, че е сменен и целият винил, на който след поставянето му преди дни беше открита грешка в една от буквите на надписа „Посетете Хасково отново“.

Лампи

До дни предстои да бъдат поставени знамената за празника на Хасково на входовете на града откъм Димитровград и Кърджали.

За първи път тази година знамена ще има и на бул. „Съединение“ в района на надлеза до жп гарата. Така и влизащите откъм Харманли ще бъдат посрещнати празнично, допълниха от кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button