Хасково

Хасковски квартали са застрашени от безводие заради голяма авария

За авария на напорен водопровод на помпена станция „Източна зона“ съобщават от ВиК – Хасково.

За отстраняването й се налага спиране на водоподаването към селата Стамболийски и Подкрепа. Поради недостатъчния резерв на вода е възможно част от високите части на хасковските квартали „Хисаря“, „Червена стена“, „Младежки хълм“, „Тракийски“ и „Овчарски“ да останат без водоподаване до късните часове на деня.

Авария има и в Свиленград, като без вода е част от квартал „Изгрев“. Прогнозата е тя да бъде отстранена до 15:30 часа, като след това е възможно помътняване на водата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
x_X
x_X
27.08.2021 11:21 11:21

Има ли изненадани?? Авария тук, авария там, кубик вода 20 лв. + уран!

Призив до ръководството на ВиК – „Дайте, другари, да направим водата 20-30 лв. за кубик.“ Тогава хората сами ще си отрязват достъпа до вода и няма да ви тормозят да си вършите работата по поддръжка на системата.

Сигурен съм, че и с 0 клиенти ще намирате начини да точите хазната.

Анонимен
Анонимен
27.08.2021 12:06 12:06

Мамичката ви мръсна да ви закриват и без това за нищо не ставате,Кмете къде си????? работа,работа

Анонимен
Анонимен
28.08.2021 1:33 1:33

Позор!! Не може цял ден да държите хората без вода, да не говорим, че плащаме най-скъпата вода в страната. Засрамете се!!

Back to top button