Хасково

Катастрофа затрудни движението на оживено хасковско кръстовище

Две коли катастрофираха след обяд на оживеното кръстовище между булевард „Васил Левски“ и улица „Единство“ под АГО, като затрудниха движението.

Лек автомобил Рено се е движил по булеварда, а Пежо и навлязло в кръстовището от улица „Единство“ като е последвал сблъсък. Малко след инцидента двамата шофьори спориха за това кой е имал зелен сигнал на светофара.

Катастрофа

Пътничка в Реното разказа пред Haskovo.info, че след удара водачът на другата кола се е държал агресивно с тях и им е поискал пари за ремонт на автомобила.

При инцидента няма пострадали, а само материални щети. Шофьорите не са употребили алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ема
Ема
29.08.2021 15:38 15:38

На всичкото мангасарян да се вземат книжките и колите, и каруците. Изобщо за трепане са тия мангали гнусни!

Тики
Тики
29.08.2021 16:33 16:33

Свидел съм как масово се минава на червен светофар на кръстовищета на бул. Освобождение на реката и горе на ветеринарната лечебница. Ни камери им минават, ни нищо. И не са мангасари, а са си българи.

Ужас
Ужас
29.08.2021 16:48 16:48
Отговор до  Тики

За българи не знам ,ама коли с румънски регистрации се движат из града ни като на рали, а да не говорим по пътя за Кърджали и за Димитровград!
А къде е Пътен контрол, кой да ти каже!

На фокус
На фокус
29.08.2021 16:43 16:43

Да се извърши проверка дали може да чете и пише на български език за жителя на кв.Република! Книжката дали не е купена?!!

Back to top button