Спорт

Избраха Виктория Пенева за „Кралица на Аида“ в Хасково

Състезателката на клуб „Импала“ (Стара Загора) Виктория Пенева е новата „Кралица на Аида“ от едноименния турнир по художествена гимнастика в Хасково.

Състезанието започна в петък и приключи в неделя с церемония по награждаване в спортна зала „Дружба“. Турнирът е в празничната програма за Дните на Хасково.

Аида
Виктория Пенева

Виктория спечели голямата награда заради резултатите в състезанието и цялостната си визия. Бяха раздадени специални награди, като тази за Любимка на публиката заслужи Теодора Ненова от домакините от „Аида“.

Аида

В третото издание на турнира участваха близо 400 състезателки, като имаше и гимнастички от Босна и Херцеговина.

Аида

Организаторът и председател на клуб „Аида“ Яна Михайлова заяви пред Haskovo.info, че турнирът е преминал успешно, а хасковските състезателки са се представили много добре. Следващото състезание за „Аида“ е на 19 септември в София, когато е Държавното първенство по масов спорт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button