Регион

Шофьорът на изгорелия джип е с контузии, арестуваха пияни водачи

56-годишният водач от хасковското село Малево, който вчера катастрофира с джип, който изгоря, е с контузии на гръдния кош, шийни прешлени и дясното коляно, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, произшествието стана на пътя от село Корен към село Малево. След ляв завой с лек наклон шофьорът на джипа е загубил управление, навлязъл е в насрещната лента и се е ударил челно в товарен автомобил, управляван от 60-годишен негов съселянин. Пострадалият е настанен в хасковската болница без опасност за живота.

На 17 септември сутринта на кръстовище в Свиленград са се сблъскали боклукчийски камион и лек автомобил Ауди. Камионът е отнел предимството на колата, шофирана от бургазлия с 1.6 промила алкохол. При произшествието няма пострадали.

48-годишен хасковлия е арестуван, защото е шофирал Мерцедес с 2.72 промила алкохол. В ареста е бил и 57-годишен, който управлявал Рено в Хасково с 1.82 промила алкохол. В село Узунджово е хванат неправоспособен 19-годишен с нерегистриран мотопед.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button