Хасково

Асен Василев ще води листата на „Продължаваме Промяната“ в Хасково

Лидерите на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев ще водят листите в родните си градове на парламентарните избори на 14 ноември. Това обявиха те на среща с граждани в Пловдив.

Асен Василев каза, че е родом от Хасково и ще води листата там. По думите му най-нормалното нещо е да си водач в града откъдето си родом, така водачът познава добре града, а хората познават него и семейството му. Кирил Петков ще бъде водач на листата в Пловдив-град. Двамата се очаква да са водачи и в София.

Асен Василев беше служебен министър на финансите. Той е възпитаник на хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. Василев е бил изпълнител в училищния хор „Лира“ и се е пробвал като радиоводещ в последната си година в училище. Завършил е през 1996 година и е спечелил пълна стипендия за университета „Харвард“. Асен Василев и Кирил Петков ще са в Хасково в събота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Venom
Venom
24.09.2021 12:50 12:50

Винаги се раждат плевели като този мишок!

Back to top button