Регион

Откриха 70 000 евро в камион и фалшиви парфюми в автобус на Капитан Андреево

Недекларирани 70 000 евро откриха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

На 25 септември около 23 часа на пункта пристигнал тир с турска регистрация. Товарният автомобил с водач турски гражданин е пътувал без товар от Нидерландия за Турция през България. Митничарите селектирали камиона за щателна проверка, при която на две места в шофьорската кабина: зад корите на шкафчето над шофьорската седалка и в естествена кухина над пасажерската седалка са открити пачки с банкноти с номинал от 500, 200, 100, 50, 20, 10 и 5 евро. Общото количество на задържаните пари е 70 000 евро с българска равностойност 136 908 лв.

Валута

35-годишна румънка, пътуваща с автобус пък е хваната отново на 25 септември на пункта с 469 фалшиви парфюма и тоалетни води, съобщават от полицията. При проверка на автомобил униформените са открили и 30 спортни комплекта с лого и надпис на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button