Хасково

Здравният министър награди д-р Снежана Иванова и д-р Димитър Тонев от РЗИ – Хасково

Министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров награди с официални плакети на министерството и грамота служителите на здравния контрол в страната, съобщават от ведомството.

От РЗИ – Хасково са отличени директорът на Дирекция „Надзор на заразните болести“ д-р Снежана Иванова и директорът на Дирекция „Обществено здраве“ д-р Димитър Тонев. От министерството са благодарили на двамата за усилията, които полагат по време на пандемията.

„Хора не се сърдете за това, че ви поставят под карантина или, че ви глобяват за неспазване на противоепидемичните мерки. Те го правят за ваше добро. След време може да се окаже, че така са спасили живота ви или този на близките ви. Искам да покажа на цялото общество, че това което прави здравният контрол, е важно, отговорно и изисква респекта и уважението на всички. Още веднъж благодаря за усилията и за добре свършената работа“, е казал здравният министър на церемонията по награждаването.

Награди

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
d do
d do
01.10.2021 10:46 10:46

За Инспекторите които са на първа линия-няма ли Награда. Те не са Хора

kuma lisa
kuma lisa
01.10.2021 11:14 11:14

Ако министъра познаваше в детайли схените на иванова и тонев, трябваше да ги накаже, не да ги награждава!

Анонимен
Анонимен
01.10.2021 12:56 12:56
Отговор до  kuma lisa

Много вярно

Лекар
Лекар
12.08.2022 19:47 19:47

Д-р Снежана Иванова за съжаление няма нито възпитанието, нито интелигентността на лекар. Държанието й е като на махленска клюкарка.Истерична, груба и нахална.Грозно държане на простовата , овластена самозабравила се жена, избиваща комплекси.Изключително нахално, грубо и просташко държане.

Back to top button