Любопитно

Почерпка и народен оркестър в Дома за стари хора на Кенана

Настанените в Дома за стари хора в хасковския парк Кенана отбелязаха Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, съобщават от общината.

Те имаха почерпка, а народен оркестър от село Орлово с ръководител Динко Кючуков допринесе за празничното настроение на хората от дома. Те бяха поздравени от заместник-кмета Мария Вълчева. Заместник-кметът Динко Тенев пък поздрави хората от третата възраст и разговаря с тях в клубовете им.

Всички пенсионерски и социални съюзи в общината бяха изненадани с вкусна празнична почерпка от общината. В поздравителен адрес до хората от третата възраст кметът Станислав Дечев изрази своята дълбока признателност към всички, които с грижа и любов са създали семейства и са градили Хасково.

Празник

Областният управител Минко Ангелов също е посетил Дома за стари хора на Кенана за празника, съобщиха по-късно от областната администрация. Всеки един потребител е получил подаръчен пакет с хранителни продукти. 121 са настанени в дома, като капацитетът му е за 160 души.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button