Спорт

Ендуро състезание Мината на лешояда 2 в Маджарово

Ендуро състезание Мината на лешояда 2 ще се проведе тази седмица в Маджарово,
съобщи за Haskovo.info организаторът д-р Валентин Арабов.

Тази година състезанието ще е в два класа – Хоби и Експерт. Клас Хоби е по-леко и скоростно трасе, а клас Експерт ще карат по навигация 54 км доста тежко и технично трасе. Те ще преминават през доста сипеи, каменни пътеки и тежки дерета. Записаните състезатели са над 100 като се очаква до събота да наброяват около 120 човека.

Клас експерт като трудност ще е близък до същия клас и от републиканския шампионат. Заявка за участие са подали няколко състезатели от клас Профи в републиканския шампионат и доста водещи пилоти от експерт и стандарт класовете също от републиканското.

Очаква се сериозна битка за призовите места. Наградите за най-бързите ще са парични ваучери, медали, купи, тениски от състезанието. Ще има професионални фотографи и заснемане с дрон на старта. За зрителите интересно за гледане ще е от моста на реката и около сипеите зад блоковете.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button