Регион

Сигнализират за изровен участък от магистрала „Марица“

Шофьори са сигнализирали за изровен при последните дъждове участък от автомагистрала „Марица“, съобщават от областната администрация в Хасково.

Компрометираният участък е при километър 25 в района на димитровградското село Ябълково и е бил посетен от областния управител Минко Ангелов. Проверката е констатирала дупка на пътното платно и изровен участък с дължина около 10 метра в платното за София. Шофьорите са се жалвали от некачествената работа и материали, пишат от администрацията.

Магистрала

Над 20 били сигналите до Областно пътно управление за проблеми по магистралата. От Пътното пък са изпратили уведомление до изпълнителя, допълват от областната администрация.

Според администрацията въпросният участък от аутобана е в 5-годишен гаранционен срок. Издаденото разрешение за ползване на обекта е от 29 октомври 2015 г. Гаранционният срок се удължава с всеки подаден сигнал и съответно неотстранена в срок неизправност по магистралата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button