Регион

Откриха ментета в бус, заловиха трима с дрога и крадци

Ментета са иззели димитровградските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 15 октомври в село Радиево те са проверили товарен микробус Мерцедес с водач 56-годишен димитровградчанин. В товарния отсек на колата са открити 312 чифта чехли с надпис на запазена търговска марка без разрешение на правопритежателя.

Цигари без бандерол пък са иззели икономическите полицаи от ОДМВР – Хасково. На 16 октомври в 21 часа те са проверили на булевард „Освобождение“ в Хасково лек автомобил Фолксваген, шофиран от 58-годишен кърджалиец. В багажа му са намерени 2 580 безакцизни цигари от различни марки.

30-годишен пътник от Свиленград е задържан с марихуана. На 17 октомври в 23:15 часа на булевард „Раковски“ в Димитровград е проверен лек автомобил Мицубиши, управляван от 52-годишен мъж от Свиленград. При проверка, в пътника е открита сгъвка с 0.5 грама канабис.

Двама младежи също са задържани за дрога в Хасково. На 15 октомври в района на местна гимназия криминалисти са проверили двете момчета на 17 и 20 г. В първия е открита 3.5 грама марихуана, а във втория – саморъчно свита цигара от същата дрога.

Момчета на 15 и 18 г. са установени в кражба в Хасково. Те са доведени в полицейското управление след сигнал от хасковлия, който се оплакал на 15 октомври за проникване в дома му в квартал „Орфей“ и кражба на телевизор и лаптоп.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button