Хасково

Верижна катастрофа на Кърджалийска, сблъсък и на детелината на „Орфей“

Два пътни инцидента станаха следобед в Хасково. На булевард „Освобождение“ се удариха четири автомобила във верижна катастрофа.

Ударът стана след кръстовището с булевард „Илинден“ в посока центъра на града. Шофьори коментираха пред Haskovo.info, че е имало колона от автомобили. Една от колите отпред е спряла, след което са последвали удари между останалите. Сред ударените имаше таксиметров автомобил и фирмена кола.

Катастрофа

При произшествието няма пострадали, а само материални щети по колите. Водачите изчакваха пристигането на пътните полицаи, като на моменти се образуваха задръствания.

Катастрофа

За катастрофа на детелината на квартал „Орфей“, сигнализираха читатели на Haskovo.info, които изпратиха и снимки. Ударили са се два леки автомобила. Причина за произшествието е отнето предимство, като по първоначална информация няма пострадали.

5 коментара

  1. диян динев, най елементарното нещо е да научиш имената на улиците и булевардите в града и тогава пиши.

    1. Заяждане на дребно е характерно за хора, които си нямат друга работа, а не за учители, които е добре да посветят времето си да научат учениците си на поне част от знанията на тези, с които се заяждат.

  2. И като им казвам да внимават когато карат и какво стана сега. Андибул морков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button