Хасково

Фиат и Фолксваген се удариха на улица „Добруджа“

Два леки автомобила Фиат и Фолксваген се удариха тази вечер на улица „Добруджа“ в Хасково.

Водачката на Фиата разказа пред Haskovo.info, че е била до магазина и при потеглянето не е видяла другата кола. Последвал е страничен удар, при който няма пострадали хора.

Почти по същото време обаче до мястото на произшествието пристигна линейка и минувачите решиха, че има ранен при катастрофата. В крайна сметка се оказа, че линейката е за пострадал в дома си в един от съседните жилищни блокове.

Катастрофа

4 коментара

  1. Водачката разказа ли, защо изобщо е спряла в завой. И какво е очаквала да види като е ограничила, както своята, така и видимостта на всички останали участници в движението?

  2. Там пред тези магазини за месо и другите – хранителните трябва постоянно да има полицаи да глобяват. Дори спират върху пешеходната пътека. Яко глоби да се научат, най-вече жените – шофьори.

  3. Много рядко виждам при потегля е някой да подава светлинен сигнал. Дори веднуж един таксиджия ми извика : спри тоя мигач бе, нали не завива…
    Не се ли учи вече в шофьорски те курсове не знам. Но знам, че трябва да гадаеш кога някой ще се изнесе от стоянка с мръсна газ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button