Регион

Задържаха мъжа и сина на кметицата на Симеоновград, арести в Любимец и Хасково – ВИДЕО

Няколко арести са извършени на територията на Хасковска област за търговия с гласове.

Както Haskovo.info писа, акцията се провежда и на територията на Симеоновград. Задържани са съпругът и синът на кметицата на общината Милена Рангелова, съобщи вътрешният министър Бойко Рашков в Симеоновград. Той изрази надежда, че Рангелова не е свързана с това. В помещения са открити 20 000 – 25 000 лв., валута и списъци с имена. Имало подготвени облаги от най-различен характер.

Акция

В Любимец снощи са проверени два адреса. Открити са 75 000 лв., половин килограм злато и много ценни предмети, иззети са лични и дебитни карти. 65 000 лв. са намерени в друг дом. Задържани са двама мъже, като разследването продължава.

Акция

Също снощи в село Малко градище е проверен търговски обект, стопанисван от съпруг на кметицита на селото. Открити са списъци с имена, като са задържани и двамата. По-късно кметицата на селото заяви, че не е била задържана, а намерените списъци са за социални помощи и дърва за огрев.

В Хасково има един задържан, а десетина са разпитани. Има открит списък с имена, като са се предлагали облаги за гласуване. „Работи се изключително активно. През следващите дни ще информираме допълнително. Жалко за нашите политически партии“, каза още министър Бойко Рашков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button