Хасково

По 234 000 бюлетини за изборите 2 в 1 пристигнаха в Хасково, чакат машините в петък

По 234 000 бюлетини за президентските и парламентарните избори на 14 ноември пристигнаха под полицейска охрана по обяд в Хасково.

В областната администрация бяха разтоварени 16 палета с бюлетини и два с изборни книжа. Днес започва раздаването им на четирите по-големи общини в областта – Хасково, Димитровград, Харманли и Свиленград. Останалите общини ще ги получават по график от сряда, като дотогава те ще са под охрана в областната администрация, съобщи заместник-областният управител Мартин Узунов.

Той допълни, че машините за вота ще пристигнат най-вероятно в петък и от събота ще започне разпределението им по общини. Целта е те да са навреме във всички секции.

Секционните избирателни комисии в Хасковска област са 482. В 347 секции ще се гласува машинно, в 123 секции вотът ще е с хартиени бюлетини, а подвижните секции са 12. Избирателите в областта са 232 337.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button