Хасково

Без жалби в деня за размисъл, машините са доставени по секциите в Хасковско

В РИК – Хасково няма подадени жалби до късния следобед в деня за размисъл преди неделните президентски и парламентарни избори.

Всички машини за гласуване са доставени по секциите в региона. Това стана по график, като не е имало оплакване от членове на СИК за забавяне. Една машина не е сработила, но в неделя сутринта ще бъде направен повторен опит да бъде включена. Ако той е несполучлив, в секцията ще се гласува с хартиени бюлетини, съобщиха за Haskovo.info от РИК.

Haskovo.info припомня, че в 347 секции в Хасковска област ще се гласува машинно. По-големите секции, където ще има по две машини са 50. Общо секциите в региона са 487.

15 мобилни екипа с по една медицинска сестра ще мерят температурата на членовете на СИК в община Хасково. При съмнение те ще бъдат тествани за COVID-19. От РЗИ – Хасково са предоставили на общината 1 280 бързи теста.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button