Хасково

НАП – Хасково с обновен салон за празника на данъчните

С обновен салон за обслужване посрещат професионалния си празник данъчните от офиса на НАП в Хасково. Днешният 16 ноември е Денят на Свети Матей – първият събирач на данъци.

След мащабен ремонт в сградата на НАП в града на площад „Свобода“, днес гражданите и бизнесът се посрещат на входа с противоплъзгаща настилка, подходяща за предстоящите зимни месеци, нови светли гишета, изградени на мястото на остарялото фоайе, модерно осветление и напълно различен салон със съвременни работни места и удобни посетителски пейки за клиентите.

НАП

На празника си данъчните в Хасково отчитат още една година на изключителни приходи. До 31 октомври в офиса на Агенцията са постъпили 267.6 млн. лева, което е с 23.6 млн. лева повече в сравнение със същия период на миналата година. За улеснение на данъкоплатците днес НАП предлага 150 различни онлайн услуги, което я нарежда на водещо място в страната сред дигиталните институции.

Постигнатите резултати се дължат както на добрата работа на всички служители в приходната администрация, така и на положителна промяна в поведението на данъкоплатците. Наблюдава се устойчив ръст на доброволното деклариране и плащане от страна на бизнеса и гражданите, отчитат от Агенцията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button