Хасково

Екшън в дискотека, в болницата, преследване по улиците и бой пред полицията

Истински екшън си спретнали през последните няколко дни двама младежи от Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР. Достойният за филм сценарий започнал в дискотека и завършил вчера с бой пред полицията.

Началото на историята според полицейската сводка е преди няколко дни в местна дискотека, където две момчета на 17 и 18 години се скарали. Конфликтът продължил на следващия ден на улицата, където двамата влезли в ръкопашна схватка. Скандалът обаче избухнал с пълна сила вчера, когато двамата се срещнали пред Съдебна медицина, където отишли да се освидетелстват.

На помощ на двете страни се притекли бащите им и братът на едното момче. Единият извадил газов пистолет, с който стрелял във въздуха в двора на хасковската болница. При сбиването е счупено и странично стъкло на автомобил.

След екшъна в лечебното заведение последвало преследване с коли, което завършило пред Районното управление на полицията в Хасково. След слизането от автомобилите разпрата отново прераснала в бой, който бил прекратен от униформените, които отвели участниците в него за обяснения. Петима са задържани до 24 часа в Районното, а по случая е образувано досъдебно производтво за хулиганство.

19 коментара

  1. Крайно време е да се обособи от общината място, най-добре около Сивата вода, където такива да се бахтат на спокойствие!

 1. Как този 17- годишния е влезнал в дискотека? и коя е тя ? Защо родителите му са го пуснали?

  1. Май сте твърде плиткоумни да разберете че лалетата са се скарали в баркод и пишат дискотека… И много разбирате винаги

 2. Селянията няма край. После най-интересното е, че тази случка се коментира по кафета а двете лапета се чувстват герои, че са се сбили.

  1. Така беше навремето! Нямаше боксове, пистолети и бухалки, а само голи юмруци!
   Сега са разлигана работа- мамини сладки пръдлета!

 3. 18 годишният пак събрал бащаси с оръжията евала на малкото борче добре го шамароса

 4. Баш пак шамаросал за това ли щяха да саборят раионото сас джипа като бягат

 5. Instagrama:redjeb_erol
  На тати миниджупа какъвто бащата такъв и сина цял живот бити котета.
  Не на ДПС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button