Хасково

Свалиха нивото на кръговото до ВиК, започват това на „Раковски“

Приключи основната работа по свалянето на нивото на кръговото кръстовище на булевард „Васил Левски“ и улица „Ком“ до сградата на ВиК – Хасково.

Както Haskovo.info писа, ремонтът там започна на 3 ноември. Положени са легнали бордюри и настилка, като предстои засаждането на цветя. Целта на свалянето на нивото е да се приведе кръговото в нормативните изисквания и да се избегнат тежките катастрофи при сблъсък на автомобил.

Кръгово

Започва и ремонтът на кръговото на булевард „Раковски“ и улица „Ком“. Там през годините са ставали редица тежки катастрофи с пострадали хора. Сутринта бяха поставени знаците за предстоящия ремонт.

Кръгово
Една от катастрофите на кръговото на бул. „Раковски“ през 2009 г.

Haskovo.info припомня, че в началото на 2020 г. беше свалено нивото на кръговото на изхода на Хасково за Кърджали.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.11.2021 12:34 12:34

Излишно похарчени пари. Който кара като бесен, да си носи последствията. А ако някой е кьорав или си е купил медицинското, да не кара МПС въобще!

sikidjiqta
sikidjiqta
19.11.2021 20:25 20:25

ostavete gi da se bu4at tam sustezatelite,onazi ve4er edin s 4eren golf se be6e zaigral ot avtogarata po posoka zelen4ukoviq pazar i na krastovi6teto pod marsa hvarlq6e zadnica ,za malko da otnese 4-ma pe6ehodci,4aka6ti na svetofara da mu… na djendara!

Ей тъпаци
Ей тъпаци
19.11.2021 22:32 22:32

На кръгове движение не сеят цветя!

Back to top button