Хасково

Сигнал за разбита улица пред хасковски блок. Общината: Предстои облагородяване

За разбита улица пред блок 61 на булевард „Васил Левски“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Заради дупките таксиметровите шофьори отказвали да влизат пред входа на блока. При дъжд дупките се пълнели с вода и хората си мокрили краката. Хората искат дупките да бъдат ремонтирани.

Дупки

След проверка от кметството съобщиха за Haskovo.info, че междублоковото пространство е включено в общински проект. Теренът от 11.3 декара между санираните блокове 61 и 63 ще бъде облагороден. Проектът за благоустройството на междублоковото пространство е одобрен и е издадено и е влязло в сила разрешение за строеж.

Дупки

Предвижда се изграждане и възстановяване на зони за отдих, детска площадка и зона за спорт на открито. Ще се поставят паркови елементи, парково оборудване и други елементи. Планирано е изграждане на нови и реконструкция на съществуващи пешеходни алеи и подходи, монтиране на енергоспестяващо осветление. Ще се изградят нови паркоместа и зелени площи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
x_X
x_X
19.11.2021 13:30 13:30

Какви облагородявания са подготвили тия момчета само мога да гадая, обаче в района на автогарата сменяха уличното осветление тези дни и, откакто го направиха, голяма част от него свети единствено през светлата част на денонощието.

При тези цени на ел. енергията, които налагат спиране на ел. транспорта в града и фалиране на бизнеси по цял свят, чудя се дали да се смея или да роня сълзи. Луда работа!

анелия ИВАНОВА
анелия ИВАНОВА
19.11.2021 14:54 14:54

А НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА ДОЙДЕ В КАМЕННИ НА УЛ ТРАКИЯ КЪДЕТО ЦЯЛАТА УЛИЦА Е ЗАЕТА ОТ КОЛИ И Е ЦЯЛАТА РАЗБИТА

chudomir
chudomir
19.11.2021 20:29 20:29
Отговор до  анелия ИВАНОВА

SAberete se tam i si q opravete sami,pomacite pone ste edinni!

Анонимен
Анонимен
01.01.2022 22:52 22:52

То в Хасково всички улици са с дупки и почти асфалта е изтрит фракцията се вижда резил голям

Back to top button