Хасково

Част от големите ученици се върнаха в класните стаи, пристигат още тестове за малките

Част от големите ученици в общините Хасково, Минерални бани и Симеоновград от днес се върнаха в класните стаи.

Както Haskovo.info писа, 50% от паралелките в трите общини вече учат присъствено на ротационен принцип. Причината е, че заболеваемостта от COVID-19 при тях намаля под 500 на 100 000 души.

Езикова

В хасковската Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ тази сутрин посрещнаха учениците в 9, 11 и 12 клас. На входа децата си измерваха температурата. Учителите и непедагогическият персонал трябваше да представи зелен сертификат или да се тества със закупени от гимназията тестове.

В ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ присъствено вече учат децата в 7, 8, 11 и 12 клас. Повечето от учителите са със зелен сертификат, а за останалите са закупени тестове.

Днес в Хасково се очаква нова пратка от щадящите тестове за учениците от 1 до 4 клас. Предстои тестовете да бъдат раздадени на училищата, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Англоговоряща от ЕГ
Англоговоряща от ЕГ
24.11.2021 11:06 11:06

Вера Гепргиева е най-добрата! Топ!!!

Back to top button