Спорт

5 призови места за „Компас“ от втория ден на състезанието „Приз Хасково“

5 призови места записаха състезателите на хасковския клуб по спортно ориентиране „Компас 1994“ с председател Тодор Стратиев от втория ден на състезанието за „Приз Хасково“, което се проведе вчера в околностите на село Горно Брястово. Както Haskovo.info писа, в събота в Хасково беше нощният старт.

Вчера по трасето на средна дистранция стартираха 150 състезатели от 22 клуба от страната и гости от Турция. Хасковските участници бяха 25. Първи в своите категории са Никола Делчев при 12-годишните и Дияна Янева при 16-годишните, Елица Ксиаопу е втора при 12-годишните, а Даяна Попова е трета при жени – елит и Димитър Йорданов също трети при 18-годишните. В елитните групи победиха Яна Илиева от „Вариант 5“ – Търговище и Цветан Тодоров от „Бегун“ – Варна.

Ориентиране

Отборен победител е Клуб „Сърнена гора“ – Стара Загора, следван от „Браунтим“ – Велико Търново и „Дияна“ – Ямбол. Хасковският клуб е втори, но като домакин е извън класирането.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button