Регион

Стрелецът от Сърница е наранил жена преди да се скрие в гората

55-годишният Бейсим Реджеб Салим, който се издирва от над 150 полицейски служители в околностите на село Сърница, община Минерални бани, снощи е наранил жена.

Пострадалата е с порезна рана на ръката от нож. Както Haskovo.info писа, преди това е избухнал скандал с 43-годишен негов съсед, имало е сбиване, след което Бейсим е стрелял няколко пъти с незаконната си пушка. Друга пушка на мъжа вече е открита от полицията, съобщи директорът на ОДМВР – Хасково Венцислав Кирчев. Той уточни, че скандалът е избухнал заради животни, които преминавали през имот в селото. При стрелбата няма пострадали, а след това мъжът е избягал в гората.

Акция
Бейсим Реджеб Салим

Той е въоръжен и опасен, като се издирва за опит за убийство. Регистриран е в полицията за кражби и съхранение на взривни вещества без разрешение.

Акция

В издирването му участват полицаи, жандармеристи и специален отряд за борба с тероризма.
Полицията призовава гражданите да бъдат внимателни и ако заблежат мъжа, веднага да подадат сигнал на телефон 112. На място е създаден кризисен щаб.

Полицията на крак: Издирват криминално проявен с пушка край Сърница

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гост
Гост
30.11.2021 15:34 15:34

Хадибакалъм да видим сега!

Back to top button