Любопитно

Спектакъл по стихове на Петя Дубарова обра аплодисментите в Младежкия център

Премиерата на спектакъла „Зад стените на голямата къща“ по стихове на Петя Дубарова обра аплодисментите на публиката тази вечер в Младежкия център в Хасково.

Представлението е под режисурата на Иванка Шекерова, която е ръководител на Студио „Театър“ в центъра. Участваха младите актриси Наталия Ангелова, Дарина Димитрова, Калина Стоева, Йоана Митева, Цветелина Славова, Божидара Михалева, Мелина Сали, Христиана Тодева. В премиерата се включиха ДТА „Южняче“ с хореограф Галина Щерева и Мажоретният състав с хореограф Елена Попова. В публиката бяха кметът Станислав Дечев и заместникът му Мария Вълчева.

ТеатърАктрисите на Шекерова наскоро се представиха успешно и на конкурса за рецитиране на стихотворение „Аз, морето и Бургас“, организиран от НЧ „Паисий Хилендарски 1928“ в Бургас. В трета възрастова група Наталия Ангелова е с 1-во място, Христина Тодева -2-ро място и Калина Стоева – 3-то място.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button