Хасково

И в Хасково искат от кмета да отмени новогодишната заря

Хасковлии се организираха в социалните мрежи и изпращат писма до кмета Станислав Дечев с искане да отмени новогодишната заря.

Сред инициаторите е хандбалистката Райна Георгиева, която вече е подкрепена от свои колежки. Шампионката с отбора на Свиленград е качила примерен текст на писмото, което да се изпраща до кмета. В него се дава пример с община Стара Загора, където след настояване от граждани кметът отмени зарята и обяви, че ще дари парите на момиче, което пострада в катастрофа.

Райна Георгиева

Хасковлии настояват фойерверките да бъдат отменени, защото те причиняват стрес на много хора, домашни любимци и бездомни животни. Предложението е средствата от зарята да бъдат дарени за някоя благотворителна кауза.

37 коментара

 1. Това е тръпката за Нова година!Защо да я отнемат.Може за друго да се спестят па
  рите,съвсем искат да скапят Празника.Стига вече….

  1. Празник без пукотевици не може ли ? И без това всяка събота и неделя гърмят турските и цигански сватби.

  1. Да ти еба майката руска мастия да те набучи Путкин тебе сука ебана!

 2. Фейзбук не ви влияе добре вместо зарята хайде да гласуваме да заличим фейзбук да видим къде ще си пускате простите коментари

  1. Смятам, че няколко минути заря не е проблемът нито на кучкарите, нито на некучкарите. Проблемът са малоумниците, които хвърлят пиратки и всякакви „взривни тъпотии ДЕНОНОЩНО, особено по празници. Е, те плашат всички и то без предупреждение.

 3. До какво доведе промиването на мозъци в социалните мрежи… Превърнаха децата в изнежени идиоти. Скоро няма да имаме вече никакви празници и бездомните кучета ще имат повече права от нас хората. Нещата не вървят на добре…

  1. Слънцето грее за всички еднакво,а това че си се родил с два крака не означава че то грее повече за теб…

   1. Това, че ти се чувстваш като по-низше същество от едно улично куче си е лично твое извращение. Ние останалите искаме да живеем като свободни хора и да не ни занимават с глупости. Ти си точен пример за това, което написах горе – промит мозък. Препоръчвам ти да използваш по-малко фейсбук и да не гледаш толкова филми.

 4. Играйте си хандбала и не се занимавайте с неща , които не разбирате и просто без думи или поне измислете нещо друго поне по добри доводи … Утре ще му скимне на някой хайде да махнем всички паметници щото пречат на някой …

  1. И като махнем паметниците, какво ще препикават бездомните собаки и домашните такива???

  2. Не се притеснявай, паметниците няма да се отменят, не че знаеш повече от една хандбалистка.

 5. А знаете ли как всичко гърмящо по празниците влияе на децата с ментални проблеми и възрастни такива. Като не обичате животни го разберете заради хората с проблеми. Обиждате, не разбирате, ами поне помислете.

 6. Скоро ще забранят на умни да мислят,за да не засегнат не до там умните….

 7. Всяка година е имало заря,сега ли се сетихте че пречи!Аз съм по скоро да забранят пускането на пиратки и заря на физически лица!!!!От там идва безобразния шум,вече всеки си купува пиратки и заря и гърми безобразно.Вече се пуска заря за рождени дни ,имени дни трябва да ги забранят!

 8. А за тапи за уши да сте чували,купете и си ги набийге и на вас вашите помияри.

 9. Да спрем парите за хандбала и да ги дадем на кучкарника.Ето ви една кауза.

 10. кучкарите са едни от паразитите на държавата ни! каза:

  Кучкарите да си наврат кучетата си отзад, когато се гърми по нова година ! Така ще успокоят най-добре домашните си четирикраки същества!

  1. Слънцето грее за всички еднакво,а това че си се родил с два крака не означава че то грее повече за теб…

 11. Като ви чета коментарите ебах ти хората сте Злобари прости и тъпи Няма нищо човешко във вас Само омраза към друомислищите

 12. В цивилизованите държави пиратките и гърмежите по Нова година са забранени .Дори Турция е по -цивилизована от нас . В Истанбул такива идиотизми не са позволени – радост за идиоти е това – да пилееш пари във въздуха.

  1. Забраняват на децата за първия учебен ден да носят цветя,сега и зарята….Всеки празник като обикновен ден.Егати и хората сме,така е само гледаме другите държави затова сме в това положение!

  2. „Цивилизованите“ държави където гей парадите и гей браковете са нещо нормално, същите държави където хората правят всичко, което им кажат по телевиз0ра, „цивилизована“ Турция където ако кажеш нещо против правителството се брои за престъпление и могат да те арестуват. За тези държави ли става въпрос?

   За някои хора щастието е постоянно да ги ограничават и да ги водят за носа… Жалко наистина.

 13. „Предлагам“ авджийте да ловуват с въздушни пушки,за да не стресират
  ловните кучета.
  Нъль тъй.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button