Хасково

Опашки за ваксинация срещу COVID-19 се извиха в Хасково

Опашки от желаещи за ваксинация срещу COVID-19 се извиха тази сутрин в Хасково.

Около 9:30 часа имаше голяма опашка пред кабинета за имунизация на РЗИ до сградата на общината. Работното му време е от 8 до 14 часа. Ваксини се поставят и в МБАЛ – Хасково от 9 до 13 часа. И в двата кабинета имунизациите се извършват с ваксините на Comirnaty (BioNTech/Pfizer) и Janssen без записване. Опашки за тестове имаше преди обяд и пред намиращата се до РЗИ лаборатория.

До днес в Хасковска област са поставени 94 657 дози ваксина. Ваксинираните със завършен цикъл са 46 994, или 23.9%. На 6 858 е поставена бустерна доза.

 

7 коментара

 1. Юруш народе за 75 лева се продават дребни душици. Прост народ лесно се манипулира!

  1. Та простотията в България си личи в сравнение с другите държави по малоумните мнения като това. Срам ме е, че българинът е толкова глупав. Преди пандемията поне не си личеше толкова.

    1. Българина е много тъп,в сравнение с другите нации! И Мен ме е срам ,като отивам в чужбина!

 2. Управител на голям хасковски хотел лъже ,че е дипломиран доктор и от сутрин до вечер ,по социалните мрежи манипулира и заблуждава хората ,настройвайки ги срещу ваксинацията . На всичко отгоре ,лъже и всява паника ,че ни пръскат със зараза от самолети, че от ваксините се умира и т.н.
  Нека знае ,че подлежи на съдебно преследване за заблуда на огромна част от населението и няма да му се размине.
  Ако пък е и практикувал на частна практика ,жална му майка !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button