Хасково

Кола отнесе две от новите хибридни тополи до театъра в Хасково

Автомобил е отнесъл снощи две от новите хибридни тополи до театър „Иван Димов“ в Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Катастрофата на булевард „България“ е станала малко преди полунощ. След произшествието колата е била издърпана, като според свидетелите не е идвала полиция.

Катастрофа

Haskovo.info припомня, че първите 10 дръвчета бяха засадени в края на ноември миналата година на мястото на отсечените стари тополи. От общината купиха 150 тополи от италиански сорт, който няма да образува „пухчета“. Те се доставят от български разсадник край Пазарджик.

Около новите фиданки бяха поставени заграждения, за да ги предпазят при подобни произшествия. Заграждението е защитило първата топола от пречупване, като тя обаче е наранена от връхлетялата я кола. Нейното заграждение, заедно с автомобила се е стоварило върху втората топола от редицата, която е пречупена.

Катастрофа

Междувременно днес преди обяд продължаваше сечта на последните стари тополи по булевард „България“ в близост до УНСС.

Първите 10 нови тополи вече се редят край реката в Хасково

10 коментара

 1. Има камери, полицията да посети нарушителя, за да си плати всички разходи. Ако може в троен размер. Плюс акт за напускане мястото на ПТП.

 2. Жалко за дръвчетата! А, има притча, че човек трябва в живота си да посади поне едно дърво! Ние само рушим и чупим! Подкрепям, че общината най-сетне трябва да си възстановява щетите от причинителите! Гражданите не са длъжни да покриват с данъците си безхаберието и безотговорността на други!

 3. По бай Тошово време този който ги е унищожил щвшв да сади тополи докато му се завие свят. Ама тогава имахме държава, а и ТАТО не беше нито Кирчо нито боци. Светла му памет на Човека, но такъв родолюбив българин скоро няма да се роди.

  1. Изкарай си сърпа и чука от главата и си ги заври отзад и всичко ще е наред.

 4. Не сте снимали байчовците които кастреха топлите. Никакво работно облекло, ако 1 е имал дпгопвр за ра лта пак е много. Гонеха се по платното 2ма работнима по едното време. Ха. Пълна пародия сме ей.

  1. Явно сте доста грамотни!
   ЗА ЖАЛОСТ НЕ СТЕ ОСВЕДОМЕНИ И НАБЛЮДАТЕЛНИ!
   АЗ РАБОТЯ В ТАЗИ ФИРМА! КАЗВАМ СЕ МИШО АНГЕЛОВ!
   И ДА!!! ПЪЛНА ПАРОДИЯ СТЕ!

 5. Фира като хибридните тролеи…
  Окастрените тополи са по-красиви… като кратерите по улиците!

 6. Вече е ясно кой е бил надрусания шофьор утре ще разберат всички. Най после Полицията си е свършила работата и е разгледала камерите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button