Спорт

„Саяна Хасково“ започна подготовка с амбиция за първото място

Старши треньорът на „Саяна Хасково“ Живко Желев изведе група от 20 футболисти на стадиона в димитровградското село Горски извор за първа тренировка след зимната пауза. Заниманието се проведе тази вечер на изкуствено осветление.

Както Haskovo.info писа, отборът се подсили с Димитър Алексиев и Ангел Здравчев. Напуснаха Свилен Щерев и Атанас Велев, които направиха силни мачове през есенния полусезон. С отбора вече тренират и 15-годишните юноши Христо Бойков и Калоян Делчев.

Треньорът Живко Желев коментира пред медиите, че има четирима футболисти, които отсъстват заради контузии и настинки, като ги очаква скоро да се възстановят и да се присъединят към тренировките. Той припомни, че в началото целта пред отбора е била да играе хубав футбол и да върне феновете на стадиона. Сега разликата с водача „Левски“ (Крумовград) е само 1 точка и амбициите са за първото място в Трета лига.

Футбол

Митко Алексиев заяви, че се радва, че се е върнал вкъщи. Надява се на провеждането добра подготовка и с максимално добри игри на пролет се надява да бъдат постигнати целите пред отбора.

По време на подготовката за пролетния полусезон са планирани 5 контроли. Първата е на 15 януари срещу „Розова долина“ в Казанлък. След това футболистите ще имат 10-дневен лагер в Минерални бани.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button