Любопитно

Деца от „Слънце“ с медали и грамоти от „Кръстопът на музите“

Даровитите деца от хасковската Детска градина 15 „Слънце“ Даяна Асенова и Симона Захариева спечелиха сребърни медали и грамоти от международния софийски фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите“, похвалиха се от градината.

Даяна участва в две категории, а Симона в една. Техен учител по музика в детската градина е Фанка Койнарова – Вълчанова. Директорът на „Слънце“ Анна Йорданова връчи на момичетата медалите, грамотите и подаръци от детската градина с пожелание за здраве и още много успехи. Това са поредните отличия за талантливите деца на градината.

Деца

Конкурсът се провежда за 17-та година. Той има за цел откриване и развиване таланта на деца и възрастни в направленията музика, танци, градски фолклор.

4 коментара

  1. Браво на децата.Директорката няма никакви заслуги.Тя е груба и горделива жена.

    1. Грубост се отрива само във вашия коментар. За разлика от вас, г-жа Йорданова има смелостта да се заяви, а не да се крие зад анонимност. И да, тези деца са таланти, но зад тях стои много труд, репетиции, отдаденост на много специалисти, както и с изключителната подкрепа на директорката. Хубав ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button