Хасково

Недан Хаджиев е новият директор на ОДМВР – Хасково

Старши комисар Недан Хаджиев е временно преназначен на длъжността директор на ОДМВР – Хасково за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, съобщават от дирекцията. Той бе представен пред ръководния състав от заместник-главния секретар на МВР Станимир Станев.

Старши комисар Хаджиев е в системата на МВР от 2001 г. Кариерата му стартира в сектор БОП, като е заемал длъжностите разузнавач, инспектор и началник група в сектора. През 2009 г. е бил зам.-директор в ОДМВР – Хасково, а през 2014 г. – началник отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР – Кърджали. През декември 2015 г. се връща отново като зам.-директор в Хасково, а от 2017 г. до средата на 2021г. е инспектор в сектор БОП. От юни 2021 г. досега отново е заместник-директор на ОДМВР – Хасково. Завършил е магистърската си степен в УНСС – София.

Директор

Haskovo.info припомня, че дотук се стигна след като Ангел Цанков излезе в болничен след автомобилната катастрофа, а заместникът му Венцислав Кирчев стана директор на Главна дирекция „Национална полиция“ в София. Последно за няколко дни Цанков изпълняваше функциите на директор.

Ангел Цанков отново изпълнява функциите на директор на ОДМВР – Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ха така
Ха така
13.01.2022 21:19 21:19

Котилото на Иван Петров отново на власт – и това ако е промяната Кирчо да хваща първия полет за Канада.
Сега ДПС отново ще управлява в Хасково

Back to top button