Хасково

Жена пострада при взрив на газ в центъра на Хасково, потрошени са жилища и търговски обекти

Жена пострада тази сутрин при взрив на газ в Г-образния жилищен блок на улица „Преслав“ и улица „Марин Дринов“ в центъра на Хасково.

Бутилката е изпускала газ и при запалването на котлон е гръмнало помещението. Ударната вълна е отнесла стъкла и дограми на съседни жилища и търговски обекти, включително и на съседни блокове. Паркът под блока е осеян с покъщнина, стъкла и дограми.

71-годишната жена е с изгаряния. Тя беше качена в съзнание в линейка и откарана в Спешно отделение на хасковската болница. Заради сериозните й изгаряния жената беше транспортирана до клиника в Пловдив.

От полицията и пожарната продължават с огледите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Свидетел
Свидетел
23.01.2022 20:23 20:23

Взривът беше изключително силен, явно е имало много газ, защото се усети като силно земетресение в съседните сгради. Цяло чудо е, че жената е оцеляла при положение, че даже и в блока отсреща има счупени прозорци.

Back to top button