Външни публикации

Дамските комплекти – спасението в гардероба ни за всеки повод

Колко често ви се е случвало да закъснявате само защото за пореден път сте изправени пред най-големия проблем за всяка дама. 

“Няма какво да облека!”

За щастие, модните дизайнери в последните години улесниха ежедневието на всички представители на нежния пол с навлизането на дамските комплекти. Те често са предпочитано облекло както за официални събития, така и за стилна ежедневна визия. 

Дамски официални комплекти

Спазете всеки един дрескод за по-малко от 5 минути! 

Официалните комплекти, са стилно и практично решение за вашата официална визия.

Дамски комплект – сако и панталон

Дори покрай пандемията и хоум офиса да сте забравили, че съществува дрескод на работното място, не бива да оставяте гардероба си на заден план. В случай на внезапно връщане в офиса, трябва да сте добре подготвени, за да не губите време в избор на облекло. 

Дамските комплекти от две части със сако и панталон, ще ви придаде стилна визия, в която да се чувствате комфортно по време на работа. Най-хубавото е, че в горещите летни дни панталонът може да се замени с дълга пола под коляното. 

С това практично модно решение ще можете да спазите дрескода на работното си място през всеки един сезон. 

А ако нямате планове скоро да се връщате в офиса, то сме сигурни, че имате планирани поне няколко официални събития в календара през тази година, за които трябва да подготвите неотразима визия.

Дамски спортни комплекти

Дамските спортни комплекти са подходящи за разходка сред природата или да направите ежедневната си тренировка. 

Като тяхно основно предимство може да се изтъкне удобството и комфорта, които осигуряват. Това ги прави силно приложими във всяка една част от ежедневието ни

С чаша вино на дивана у дома

Какво по-хубаво от това да сте облечени комфортно, докато се наслаждавате на моментите за релакс и отмора у дома. Вземете любимата си книга и чаша вино и се отдайте на времето само за вас. Любимият ви дамски спортен комплект ще се погрижи за стила и удобството ви. 

На разходка сред природата

Искате да изглеждате неотразимо докато се разхождате с приятели или домашния ви любимец сред природата? 

Мисията изпълнена! 

Комбинацията от топъл суичър и удобен, но стилен анцуг ще ви придадат неотразима спортно-елегантна визия. Най-хубавото е, че на пазара ще откриете модели в разнообразни цветове. Така ще може да имате в гардероба си, няколко от тези модни бижута, но в различните ви любими цветове. 

По време на ежедневната ви тренировка

Докато тренирате, трябва да сте облечени в удобни, спортни дрехи от подходяща материя. С дамските спортни комплекти не само ще се чувствате удобно, но и стилно.

Дамски комплекти като част от ежедневието 

Най-добрата новина е, че в ежедневието ви приложение могат да намерят както официалните, така и спортните дамски комплекти. Избора на визия зависи изцяло от вашия стил!

Вече няма да се колебаете какво да облечете. Сред разнообразието от модели ще откриете дамски комплекти подходящи както за разходка в парка, така и за официални събития или парти вечер.

Заложете на дамските комплекти, за да се чувствате комфортно, но и стилно.

Back to top button