Спорт

Ивайло Тонев се завърна с 35 точки за победата на Хасково над Раковски

Баскетболната звезда от Хасково Ивайло Тонев направи ново силно завръщане за родния клуб.

В последния кръг от редовния сезон в ББЛ – Б група хасковлии победиха Раковски със 105:90. Срещата се игра в Асеновград, а Тонев завърши с 35 точки. Виктор Колянов добави 23 т., а Кристиян Желев – 18 т.

Треньорът Янко Желев заяви пред Haskovо.info, че е много доволен и от играта на всички юноши. Хасково игра без трима основни състезатели – Динко Христов, Владимир Георгиев и Иван Стойчев, които се очаква да са на линия за плейофите.

Баскетбол

За последно Ивайло Тонев се състезава за елитния „Черноморец“ (Бургас). Миналата година с негова помощ Хасково стана шампион, като след завръщането му надеждите са за нова титла.

Хасково е на трето място в класирането след отборите на Ямбол и „Хебър“ (Пазарджик). Хасково стартира плейофите на 10 април срещу Казанлък. Срещата ще се играе в Асеновград, а реваншът е в Хасково на 30 април. Играе се до 2 победи.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button