Хасково

Приемат кандидатури за летен студентски стаж в Хасково

Отворена е процедурата за кандидатстване за летен студентски стаж в структурите на държавната администрация. Предложените засега места в Хасково са 8, като се кандидатства до 8 май.

В териториалния офис на Национална служба за съвети в земеделието в Хасково има по една позиция в направленията „Растениевъдство“, „Икономика“ и „Животновъдство“ . Едно е мястото в Съвместния секретариат България – Турция към дирекция „Управление на териториалното сътрудничество“ на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Национална агенция по приходите – офис Хасково дава възможност за стаж на четирима студенти.

Интервютата с одобрените кандидати ще се проведат в периода 9 май – 6 юни, а първото класиране ще бъде публикувано на 7 юни. Цялата процедура – публикуване на обявите, кандидатстване и подбор, класиране, потвърждаване и приемане на студентите – е изцяло онлайн, като по този начин се осигурява публичност и прозрачност на всеки етап.

Продължителността на стажовете е от 10 до 45 работни дни, според нуждите на приемащата структура.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button