Хасково

Хасковският съд остави в ареста дрогиран шофьор и побойник

Хасковският окръжен съд потвърди ареста на двама обвиняеми в причиняването на телесни повреди.

Единият беше задържан на 14 май в Харманли, защото при скандал и бой намушка опонента си с нож, като му причини средна телесна повреда. Предвиденото от закона наказание е до 6 години затвор, допълват от съда.

Харманлийският съд го е оставил в ареста. Задържаният е обжалвал в окръжния съд в Хасково, който обаче потвърждава решението на харманлийските съдии. Сред причините е, че може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Другият е задържан, защото на 16 май е блъснал с колата си в Димитровград жена, като й е причинил средна телесна повреда. Тестът е показал, че шофира след употреба на метамфетамин, за което наказанието също е до 6 г. затвор. Престъплението е извършено в изпитателния срок на предходно условно осъждане. Той също е оставен в ареста, след като Хасковският окръжен съд потвърждава решението на димитровградския съд.

Двете определения са окончателни и не подлежат на обжалване и протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button