Регион

Над 500 000 лв. за ремонт на улици в Ивайловград

Обществена поръчка за ремонт на улици и пътища през 2022 г. обявиха от община Ивайловград.

Тя е на стойност 507 024 лв. без ДДС и е разделена на две обособени позиции. В едната е предвиден ремонт на републикански пътища в границите на града – улиците „Беломорска“, „Строителни войски“ и „Съединение“ в квартал „Лъджа“. Тези ремонти са съгласно споразумение с Агенция „Пътна инфраструктура“ и са на стойност 27 000 лв.

Във втората обособена позиция влизат ремонти на общински пътища и улици. Със 113 650 лв. ще бъдат ремонтирани пътищата Ивайловград – Горноселци – Долноселци, Ивайловград – Дъбовец – Ламбух, Крумовград – Попско – Бубино.

С 366 374 лв. ще се ремонтират ивайловградските улици „Осми март“, „Дунав“, „Шести септември“, както и улични участъци в селата Кобилино, Мандрица, Одринци, Славеево, Железино, Гугутка, Плевун, Покрован, Черни рид, Долно Луково, Меден бук, Камилски дол, Глумово, Чучулига, Белополци, Драбишна, Пъстроок и Кондово.

Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 30 юни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button