Регион

Готов е булевардът, свързващ кварталите по моста на Марица в Димитровград

Напълно завършен е ремонтът на булевард „Стефан Стамболов“ преди и след моста на река Марица, свързващ кварталите на Димитровград и населените места от левия бряг, съобщи кметът Иво Димов.

Работата отне малко повече от 4 месеца. Преди това беше извършен и ремонт на самия мост, чието състоянието беше оценено като предаварийно и критично. За ремонта на булеварда, който излиза на обновения републикански път Чирпан – Симеоновград, общината отдели 760 000 лв. без ДДС.

Премахнати са паветата, поставена е нова пътна основа и нов асфалт. Тротоарите са разширени, по-безопасни са и по-удобни за ползване. Подменено е осветлението и мантинелите. Сигурността на преминаващите е повишена с поставените нови светлоотразителни знаци и маркировка, допълва Димов, който призовава шофьорите да карат внимателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button