Спорт

Призове за хандбала от държавното първенство във Варна

Хандбалистките на Свиленград и Хасково се класираха на второ и четвърто място на държавното първенство по плажен хандбал за девойки до 16 години във Варна. Шампионки са момичетата от Сливница, а трети са Панагюрище, съобщават от федерацията.

Призът за най-полезен състезател получи Яница Борисова от Хасково, като в отбора на звездите попаднаха Мария Красимирова от Хасково и свиленградчанките Виктория Илиева, Диана Алексиева, Калина Стоянова, Анелия Дончева.

Хасковлията Никола Делчев заслужи приза за най-добър вратар в първенството при 16-годишните юноши. Той се състезава за тима на Раховец, който завърши пети. Тримата от Хасково, както и треньорите Ирина Миладинова и Самет Муртазали са извикани в националния отбор за Европейското първенство на 6 – 11 юли в Прага, съобщиха за Haskovo.info от клуба.

Мариана Стаматова получи награда от президента на федерацията Росен Добрев за цялостна дългогодишна дейност като председател на комисията по плажен хандбал.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button