Регион

Блъснаха Бентли от 1929 г. за 350 000 паунда в Харманли

Ретро автомобил Бентли, модел 1929 г. пострада при катастрофа в Харманли. Инцидентът е станал на главен път Е80 в центъра на града.

По първоначална информация ретро колата е била засечена от Мерцедес, управляван от жена. При произшествието няма пострадали, но има материални щети по колите, съобщава „Сакар нюз“.

КатастрофаБентлито, което според специалисти се оценява на 350 000 британски лири, е участник в рали от Ипрес (Белгия) до Истанбул, което трябва да завърши на 3 юли. След ремонт удареният ретро автомобил ще се присъедини към останалите участници, които от Свиленград ще се отправят към Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фъкю
Фъкю
01.07.2022 17:24 17:24

В Ърманлито освен корви друго няма, без значение мъжко или женско, всичкото е корви.

Ляп
Ляп
02.07.2022 17:40 17:40

Правилник-мравилник, знаци – маци , маркировка – тартаровка, ко ша ми ги навират в учити. Гулямъ раптъ.Чуду гуляму и кът е ретро фтумбиля….Я съм с „Мерцедес“ и съм най-важния учасник
ф движенийту.

Back to top button