Хасково

Обявиха конкурс за директор на РЗИ – Хасково

Конкурс за директор на Регионалната здравна инспекция в Хасково обявиха от Министерството на здравеопазването.

Haskovo.info припомня, че от април на поста до провеждането на конкурс е д-р Станимира Тананова. Дългогодишният директор д-р Соня Димитрова напусна и пое Центъра за деца с увреждания и хронични заболявания в Хасково, който е бившият Дом майка и дете.

Кандидатите трябва да са магистри по медицина с призната медицинска специалност, да имат 3 г. стаж след придобиване на специалността, да притежават квалификация по здравен мениджмънт, компютърна грамотност и да познават действащото законодателство.

Конкурсът ще се проведе чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема „Визия за управление и развитие на Регионална здравна инспекция – Хасково“ и интервю. Документите за участие в конкурса се подават в министерството до 17:30 часа на 25 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рьи
Рьи
26.07.2022 16:15 16:15

Забравихте да кажете И ДА Е ОТ “ОПГ”ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПЕДЕРАСТИЯТА

Back to top button