Хасково

След корекция: Месец по-късно отново монтират автобусни спирки в Хасково

Започна монтажа на новите автобусни спирки в Хасково. Работници на „Екопрогрес“ отново поставиха част от съоръженията след корекции.

Първите монтирани са три спирки на булевард „Раковски“ – двете срещу бившата „Валентина“ и една до строящия се „Ритейл парк“. Тази на булевард „България“ срещу зеленчуковия пазар се очаква да бъде сложена утре. По-късно трябва да бъдат монтирани и стъклата им.

СпиркиHaskovo.info припомня, че тези спирки вече веднъж бяха поставени на 23 юли. След сигнал, че постаментите им са твърде високи и неудобни за детски и инвалидни колички и не отговарят на изискванията, от общината демонтираха спирките и свалиха нивата на основите.

СпиркиПо-рано през юли от кметството демонтираха старите спирки. Те ще бъдат почистени, ремонтирани и поставени в някои от кварталите. Парите за подмяната на спирките са заложени в общинския бюджет.

Монтират новите автобусни спирки в Хасково

Демонтираха новите автобусни спирки в Хасково, преправят ги

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Абе?
Абе?
23.08.2022 16:12 16:12

Абе защо парите за корекция са от общинския бюджет, а не от джоба на глупака, който не си свърши работата от първия път?

Величко
Величко
23.08.2022 19:06 19:06

И аз това попитах кмета, ама незнаел и нехаел :D

hubaveca
hubaveca
23.08.2022 22:21 22:21

Kakvi sa tezi malki spirki „mijiturki“? pri silen dajd ili snegovalej kolko 4oveka 6te se poberat tam,trqbva da se gu6kat li nepoznati zaradi lo6oto vreme,kakuv e tozi 4ardak otgore,ne trqbvashe li da imat po-golqm naves i da sa po-6iroki gospoda haskyoiliii?Da ti imam modernata evropeiska struktura gospoda upravnici,i tozi deto nabiva ankera na snimkata rabotnika s ednata raka go darji s klyu4,da ne mu izbqga,daite mu edno mengeme za da e po-siguren v montaja :D:D:D

Анонимен
Анонимен
23.08.2022 22:28 22:28

Дано наркоманите не ги изпочупят пак.

Иван
Иван
23.08.2022 23:07 23:07

Представете си колко са кадърни от общината…. та те едни спирки неможаха да монтират! Кой плати сметката за тяхната некадърност? Спирките и сега не стават …. правиш „ретайл парк“ и слагаш пред нея спирка за 2 човека ?! Защо въобще избраха спирки които трябва да се излива цял фундамент за да бъдат монтирани …. никой ли не се сети, че става бавно, скъпо и неудобно – не е на нивото на тротоара и ще затруднява хората ?! Утре някой като си счупи крака на някоя от тези спирки и съди общината пак ние ще платим МАСФАРА.

tigara
tigara
23.08.2022 23:19 23:19
Отговор до  Иван

eee masrafa e ot teb i ot men,ob6tinata galta tvoite i moite pari za taksi smet i drugi danaci nali,6est 4oveka montirat edna spirka ,1 raboti,5 go gledat ,dosta e interesno nali?

Back to top button