Хасково

Хасковските полицаи почетоха паметта на загиналите си колеги в Бургас

С едноминутно мълчание и вой на сирени хасковските полицаи почетоха паметта на своите колеги Йордан Илиев и Атанас Градев, които загинаха вчера в Бургас.

В 13 часа те се събраха пред Районното управление на полицията, където отдадоха почит на загиналите в изпълнението на своя професионален дълг. Паметта на двамата полицаи беше почетена по подобен начин от колегите им в цялата страна.

ПолицаиHaskovo.info припомня, че вчера рано сутринта при опит да спрат автобус с 47 незаконни мигранти, сред които 13 деца, стана катастрофа, при която живота си изгубиха Йордан Илиев и Атанас Градев. Автобусът, шофиран от 15-годишен сириец от бежанския лагер в Харманли се вряза в полицейската кола.

ПолицаиПо случая са задържани и обвинени общо трима сирийци, както и собственикът на транспортната фирма в Харманли, от която за 6 000 евро е купен автобусът.

Полицаи

15-годишният от лагера в Харманли е шофирал автобуса, убил двамата полицаи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
рамбо
рамбо
26.08.2022 13:46 13:46

трябва да си голям герой за да спреш патрулката пред автобус преследван от полицията и да стоиш вътре в колата.

Черноризец смешен
Черноризец смешен
26.08.2022 17:49 17:49
Отговор до  рамбо

Момчетата са герои, а на други нищо им няма, защото се пазят – добре че има траур да ги мернеш навън. Докато зависим от безполезни търтеи.. тъй ще е

Янко
Янко
26.08.2022 20:18 20:18
Отговор до  рамбо

Ако бях аз щях да се скрия в някоя дупка и да чакам да ми свърши смяната.

Ganstera
Ganstera
27.08.2022 10:09 10:09

Da bi mirno stoqlo ne bi shudo vidqlo

Back to top button