Спорт

Стартира международен футболен турнир със 100 деца на стадион „Хасково“

Първият международен футболен турнир „Enery Element Cup“ беше открит днес на стадион „Хасково“.

В него участват близо 100 деца от България, Сърбия и Румъния. Турнирът продължава три дни и е в празничната програма за Дните на Хасково.

Кметът Станислав Дечев приветства с добре дошли малките футболисти и техните треньори от едни от най-елитните футболни школи на Балканите. Осем отбора с футболисти, родени през 2013 година, участват в турнира.

ФутболВ група „А“ играят „Бригада“ – Димитровград с треньор Диан Димов, „Рабона“ – Белград, Сърбия, с треньор Никола Гърбич, „Ботев“ – Пловдив с треньор Александър Грънчарски и „Болярчета“ – Велико Търново с треньор Николай Колев.

В група „Б“ са отборите на ОФК „Хасково“ с треньор Емил Ангелов, „Академия Хаджи“ – Румъния с треньор Катале Чардулеску, „Левски“ – София с треньор Християн Христов и „Локомотив“ – Пловдив с треньор Филип Костадинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button